Toklucak İlkokulu
Toklucak İlkokulu Diyadin/AĞRI

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş,ahlaklı, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş , vatanını seven,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.

KÖY OKULLARI BİLGİ YARIŞMASINDA 4. OLDUK

TAM GÜN

KALORİFERLİ

SERVİS ÖĞRETMENLERİN KENDİ İMKANLARIYLA SAĞLANMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

26 KM

TOKLUCAK KÖYÜ DİYADİN/AĞRI

4 NORM 3 KADROLU ÖĞRETMEN GÖREV YAPMAKTADIR.

Sportif Etkinlikler

İlçe genelinde yapılan tüm sosyal faaliyetlerde okulumuz katılım sağlamaya özen göstermektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuzda her öğrencinin özel olduğu ve biricik olduğu esasına göre tüm öğretmenlerimiz çağdaş eğitim yaklaşımları ile ellerinden gelenin daima daha ilerisini yapmakta ve tüm öğrencilerin kendini özel hissettiği eğitim yaklaşımıyla gerek Bilimsel gerek sportif ve gerek sosyal anlamda kendini tanıyan bireyler yetiştirmek amacı taşımaktayız.